A LIST, JUNE 2019

„Viitorul este ceva pe care cei mai multi il iubesc abia dupa ce a devenit trecut.” 

La ceas aniversar, aceste cuvinte ale lui William Somerset Maugham devin simbolice pentru ceea ce inseamna proiectii in viitor / looking forward / si incursiuni in istoria Galei UAD Fashion Design. Acum 25 de ani, initiatorul si organizatorul evenimentului, prof.univ.dr. Elena Basso Stanescu, demara un proiect care in timp a devenit o platforma de promovare activa si consistenta pentru tinerii designeri.

 

La invitatia Andreei Esca, impreună cu redactorul-sef Alina Aliman si cu unii dintre cei mai dragi colaboratori, am realizat acest dosar despre designeri cu identitati si trasee diferite. Unul dintre elementele care ii leaga este debutul la UAD, în Gala ce incheie fiecare an universitar.

Veti putea admira o diversitate de universuri creative – peste 70 de expozanti – în cadrul expoziției aniversare GALA UAD FASHION DESIGN 25 DE ANI, ce va fi vernisata la Muzeul de Arta Cluj-Napoca, la finalul lunii iunie 2019.


Va invitam sa vizitati pagina oficială de Facebook Gala UAD Fashion Design si feed-ul de Instagram gala_uad_fashion_design pentru a descoperi toate proiectele legate de unul dintre cele mai longevive evenimente din industria modei romanesti.

Directorul artistic al Galei UAD Fashion Design

Conf.univ.dr. Lucian Broscatean

shot by COSTRUT

stylist DIANA FLORE

makeup artists DIANA ASTILEAN & ROXANA CHETA-PORTIK

hairstylists STEFAN ITINEANT & SERGIU POPA

models GEORGIANA S., CRISTINA O., ANCA Z. & PAUL M.

ALIST-IUNIE-5
ALIST-IUNIE-11
ALIST-IUNIE-9
ALIST-IUNIE-20
ALIST-IUNIE-18
ALIST-IUNIE-12
ALIST-IUNIE-2
ALIST-IUNIE-1
ALIST-IUNIE-10
ALIST-IUNIE-17
ALIST-IUNIE-15
ALIST-IUNIE-14
ALIST-IUNIE-7
ALIST-IUNIE-13
ALIST-IUNIE-4
ALIST-IUNIE-16
ALIST-IUNIE-21
ALIST-IUNIE-3
ALIST-IUNIE-8
ALIST-IUNIE-6